KotiKPO - KAINUUN PUHELINOSUUSKUNTA

 

Nykyisin, kun klubimme on yhtenäisklubi, otamme puolisot suoraan klubimme jäseniksi ja he osallistuvat täysivaltaisina jäseninä klubitoimintaan. Pakko ei ole kuitenkaan liittyä jäseniksi. Puolisot kutsutaan joka tapauksessa mukaan kaikkiin klubi-iltoihin ja muihin tapahtumiin.

Aikaisempina vuosina klubin puolisot ovat järjestäneet omaa toimintaa ja lisäksi osallistuneet klubin yhteisiin aktiviteetteihin. Laskiaisilottelu on  toiminnassamme ollut suurin tapahtuma. Siitä kertyvät varat on lahjotettu nuoriso- ja vanhusten virkistystoimintaan. Puolisotoiminnan  kuvamateriaalia löytyy Kuvia toiminnasta kohdasta.

 

Keittio 2.jpg (23318 tavu(a))  Keittio.jpg (26660 tavu(a))

Kahvion myynti.jpg (24691 tavu(a))  Kahvio.jpg (30619 tavu(a))  Kahvilla.jpg (20452 tavu(a))

F1000013.jpg (816629 tavu(a))

Kahvion toiminnan pyörittäminen laskiaisilottelussa on yksi suurimmista tulolähteistämme.

*****

Toimikauden 2002-2003 alkajaistilaisuus Puikkokoskella yhdessä veljien kanssa.

Hyvät Pietari- ja Linna klubien ladyt ja leijonat

Lähetän vielä tässä loppuraporttia kesäkuussa 2002 pidetystä Kominahon kirpparitapahtumasta. Kominahon torppamiljööstä oli muutenkin mukava tarina ja kuvia syyskuun Kotivinkki lehdessä. Digikuvia minulla ei juuri ole. Tämä kuva on ystävämme Aarno Jokelan ottama. Muut (Aps) kuvat olen antanut lainaan Hyvösen Marjalle, joka lupasi kirjoittaa artikkelin Leijona lehteen.

Vielä kerran kiitokset kaikille, joiden ansiosta kirpparitapahtumamme onnistui erinomaisesti. Kirpparin tuotto on yli 1200 euroa (siis yli 7200) markkaa. Päätimme ’työtiiminä’ (Korhosen Mirjam, Hyvösen Marja, Thilin Paula ja allekirjoittanut) antaa rahat stipendeinä kuvataidekoulun lahjakkaille oppilaille, joilla ei muuten olisi mahdollisuutta jatkaa kuvataidekoulua. Näin voimme osaltamme edistää kainuulaisten nuorten hyviä harrastuksia.  Luovutuksesta sovitaan tarkemmin myöhemmin.

Toivon, että jatkossakin saamme myös ladyt yhteisiin tempauksiin mukaan. Linna ladyjen  ensimmäinen kokous on 2.10. 02 klo 18.30 Tili- ja Kiinteistötoimisto Korhosella. Lönnrotinkatu 8, 3. kerros, kokoushuone. Aiheena on toimintasuunnitelman laatiminen toimikaudelle. Ladyt Kirsti Hellen ja Aino Alanen ovat luvanneet auttaa ja tukea nuorempia myös mukaan kannustaen. Toivon, että kaikki tulevat ainakin tähän ensimmäiseen tapaamiseen. Silloin saamme kaikkien toivomukset mukaan ja voimme järjestää mukavaa ja virkistävää toimintaa toisillemme talven aikana.

Hyvää syksyä ja positiivista leijona ja erityisesti ladyhenkeä kaikille Linnan ja Pietarin klubin ladyille ja Leijonille.

Terveisin täältä Kominaholta Eeva – Liisa ja Jaakko

Lahjoittajat ja lahjoituksen saajat